Pengikut

Nuffnang

Isnin, 27 April 2015

KHIDMAT MERU

sumber :-

KHIDMAT MERU


Program JPJ Satu Komuniti.

Posted: 26 Apr 2015 06:49 PM PDT

Yb Kumpulan 52 bertemu penduduk2 yg insyaAllah dipermudahkan utk mendapat lesen memandu motosikal mereka dlm Program JPJ Satu Komuniti.
Yb Meru ucapkan kesuwon kpd pegawai2 JPJ yg turun padang membantu dan berharap benar agar program bermanafaat bagi warga kampung ini dapat lagi diteruskan dan rata2 mendapat pujian dan sokongan rakyat yg menggunakan motosikal utk menghantar dan menjemput anak2 atau cucu mereka dari sekolah. Semoga usaha ini diberkati Allah.

Menyantuni anak2 Pasti.

Posted: 26 Apr 2015 06:44 PM PDT#Trowback Alhamdulillah sempat merasmikan 2 Sukaneka Pasti berlainan dan menyampaikan sumbangan dan menyantuni anak2 Pasti yg insyaAllah bakal menggalas kerja2 perjuangan dimasa akan datang.
Yb Meru berpesan, bercita2lah nak menjawat pekerjaan apa sekalipun didunia ini samaada seorang doktor, guru, jurutera, pilot atau peniaga sekalipun tetapi jangan lupakan ajaran2 murni dan carahidup dan akhlaq Islamiyah. Dakwah bil hal atau berdakwah dengan adab dan tingkah laku yg berakhlaq dan baik insyaAllah akan membuka hati maanusia sejagat utk memahami dan lebih menghormati Islam seperti yg ditunjukkan dlm seerah Rasulullah s.a.w.

0 ulasan:

Pimpinan

Sayap Parti

Kawasan