Pengikut

Nuffnang

Isnin, 3 November 2014

KHIDMAT MERU

sumber :-

KHIDMAT MERU


Turun padang.

Posted: 02 Nov 2014 08:11 PM PST

Alhamdulillah setelah turun padang dan menghantar gambar2 dlm watsaap kpd pihak MPK, banyak longkang2 tersumbat dan penyebab kpd gangguan laluan air diparit2 dapat diatasi dgn kadar segera oleh pasukan PANTAS yg diwujudkan.
Terima kasih kpd prgawai2 terlibat dan semoga doberkati setiap usaha mereka ini.

Bed ridden cases

Posted: 02 Nov 2014 07:59 PM PST
Alhamdulillah Yb Dr Rani berkesempatan melawat beberapa bed ridden cases penduduk Meru terdiri dari pelbagai bangsa di Meru. Selain memberi rawatan, kerusi roda dan sedikit sumbangan kewangan utk meringankan bebanan mereka, beliau juga cuba membantu mendapatkan bantuan LZS dan JKM bagi pesakit2 yg layak.
Yb Dr Rani juga memberi ruang kpd pesakit dan keluarga mereka utk meluahkan apa shj masaalah mereka dan kadang2 Yb sendiri mengalir air mata mendengarnya.

Pesakit pelbagai kaum di DUN Meru.

Posted: 02 Nov 2014 07:44 PM PSTYb Dr Rani sempat melawat beberapa pesakit pelbagai kaum di DUN Meru dirumah2 mereka walaupun tak sempat menukar bajunya kerana baru selesai menghadiri Mesyuarat SELCAT dan Skimsel di SUK.

Kehidupan penuh cabaran.

Posted: 02 Nov 2014 07:40 PM PST

Kehidupan penuh cabaran dan ujian didunia yg sementara ini adalah telah di kadha dan kadarkan oleh Allah swt.
Bersabarlah dalam setiap detik menempuhinya hingga sampai dan tiba masanya kita dijemput kealam barzak yg setiap hari mendekatinya...

0 ulasan:

Pimpinan

Sayap Parti

Kawasan