Pengikut

Nuffnang

Isnin, 22 September 2014

KHIDMAT MERU

sumber :-

KHIDMAT MERU


Melawat beberapa pesakit dari Meru.

Posted: 21 Sep 2014 10:10 PM PDT
Yb Dr Rani alhamdulillah sempat melawat beberapa pesakit dari Meru yg dimasukkan ke Hospital Klang dan Hospital Kpj Shah Alam sambil memberi sedikit sumbangan bagi meringankan bebanan mereka.

Mr Lim Chong Teng dan isteri.

Posted: 21 Sep 2014 10:08 PM PDT


Mr Lim Chong Teng dan isteri menghargai kunjungan Yb Meru kerumah mereka dan mengucapkan ribuan terima kasih keatas sumbangan wang, ubatan dan makanan yg diberikan.

Sempat melayati dua jenazah di Kg Bukit Kapar .

Posted: 21 Sep 2014 09:44 PM PDT
Yb GST ( Geng Songkok Tinggi ) sempat melayati dua jenazah di Kg Bukit Kapar sebelum memulakan tugas di Pusat Khidmat Masyarakat pagi ini. Yb berpesan kpd ahli2 keluarga kedua2 jenazah agar menghadapinya dgn penuh kesabaran dan ojo kelalen senantiasa membaca Al Quran walau satu muka sehari dan bersedekah walau sedikit serta berniat memberi ganjaran perbuatan amal itu utk ibu bapa yg telah mendahului kita kealam kubur. Jasa dan penhorbanan keduanya dalam membesarkan dan mendidik kita mana mungkin dibalas sepenuhnya.
Hanya Allah dapat mengampunkan kesalahan dan kelemahan mereka. Semoga Allah merahmati mereka dialam barzakh dan hari akhirat.

0 ulasan:

Pimpinan

Sayap Parti

Kawasan