Pengikut

Nuffnang

Isnin, 30 Jun 2014

KHIDMAT MERU

sumber :-

KHIDMAT MERU


Program Gotong Royong.

Posted: 29 Jun 2014 06:51 PM PDT

Setiap Hari Sabtu dan Ahad pd Bulan Ramadhan digunakan oleh AjK2 Surau di DUN Meru utk mengadakan Program Gotong Royong Memasak Bubur Lambuk dan mengagihkannya dikalangan penduduk persekitaran selepas waktu asar.
Yb Meru sempat berkunjung ke dua buah surau ia itu di Surau Riadhus Sholihin di Jln Sebaya dan di surau Taman Sri Cerakah dan Yb diberikan peluang mengagihkan bubur lambuk kpd penduduk disitu.

Program Jasa Mu Di Kenang.

Posted: 29 Jun 2014 06:41 PM PDTYb GST meraikan lebih dari 155 orang pimpinan veteran Pas seluruh Selangor yg dijemput dlm Program Jasa Mu Di Kenang.
Program tersebut diadakan di Dewan Rumah Exco Seksyen 7 Shah Alam.
Merekalah yang sebenarnya yg telah merintis jalan perjuangan Pas yg penuh berliku dan penuh dgn pancaroba.

Program Halaqah Ramadhan.

Posted: 29 Jun 2014 06:37 PM PDTProgram Halaqah Ramadhan anjuran TV 9 yg diadakan di Masjid As Syariff Pekan Meru mendapat sambutan yg cukup baik dari masyarakat Islam di Meru dan persekitarannya.
Peluang keemasan ini diambil oleh ahli ahli panel program tersebut utk memberi pencerahan yg berguna bagaimana para para sahabat menghayati puasa mereka yg sebenarnya dan kita sepatutnya mewarisi amalan mulia mereka ini sehingga nyawa berpisah dari badan insyaAllah.

Usrah gabungan muslimat.

Posted: 29 Jun 2014 06:34 PM PDT

YDP Pas Kawasan Kapar Yb Dr Rani dlm kelapangan masa yg ada diminta utk.memberi taujihat party dalam usrah gabungan muslimat.
Dalam usrah tersebut muslimat diberi peluang seluas-luasnya utk mengemukakan pelbagai soalan mengenai Pas, tahalluf siyasi dgn PR dan Pemerintahan Kerajaan Negeri Selangor.

0 ulasan:

Pimpinan

Sayap Parti

Kawasan